2020-10-03 07:50:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ne reagáljon ma dühösen, első felindulásból

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma lehetőleg ne vállaljon nagyobb kockázatot, és ne kezdjen új dolgokba. Tervezze meg inkább a hétvége programját. Törődjön többet az egészségével, a szűkebb és tágabb családjával, főleg, ha hirtelen elhalmozzák a nyomasztó értesülések.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne reagáljon ma dühösen, első felindulásból. Alaptalanul sért meg másokat, ha éppen olyan hangulata van. Legyen mérsékletes. Meglátja, ez komoly eredményre vezet majd.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Önmaga is meglepődik majd azon, milyen házias is tud lenni, ha a szükség úgy hozza. A siker egészen felvillanyozza. Este váratlan látogatója érkezhet, talán egy barátja érkezik!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bika jegyébe lép. Nézze át pénzügyeit. Megoldás lehet, ha szigorú spórolásba kezd, még akkor is, ha nem nagy összegről van szó. Legyen kitartó és erős! Ne dőljön be a kedvezőnek hirdetett akcióknak.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Váratlan események teszik próbára, hogy mennyire képes hű maradni önmagához és az elveihez. Ha eddig is jó úton járt, akkor sikeresen túllép az akadályokon, ha kudarcot szenved, az azt jelzi, át kell gondolnia a terveit.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hallgasson a megérzéseire egy fontos döntéshelyzetben. Szerelmi életében jelentős ponthoz érkezett. Egy komolyra forduló beszélgetés erősíti a biztonságérzetét.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzékeny hangulatban lehet, felfújja a dolgokat, és feleslegesen idegeskedik. Az aggodalmaskodással nem old meg semmit, próbáljon meg inkább egy kicsit kikapcsolódni, és töltődjön fel a természetben.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most annyira felgyorsulnak az események ön körül, hogy könnyen kicsúszhat az irányítás a kezei közül. Próbálja megőrizni a nyugalmát, a kapkodással csak kárt okoz. Figyeljen oda a helyes táplálkozásra, az elegendő alvásra és egyszerre csak egy dologgal foglalkozzon.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobb ma elejét venni minden félreértésnek. Szállítás, hurcolkodás, átrendezés szerepel a mai délután programjaként. Vagy költözik, vagy a lomtalanításra készül, de mindenképp örülni fog, hogy megszabadulhat a feleslegessé vált dolgoktól.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bika jegyébe lép. Maradjon nyitott az új élményekre, de ne hozzon most hosszú távú döntéseket és ne kötelezze el magát, mert amit megígér, nem biztos, hogy be is tudja tartani!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Családja nagyon büszke önre, szeretettel és segítőkészséggel veszik körbe. Ha történnek is változások a munkahelyén, azok önt nem érintik, emiatt kár még a hétvégén is aggodalmaskodnia. Alkalmi kapcsolattól óvakodjon, rosszul sülne el a dolog!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Bika jegyébe lép. Valaki rosszindulatú megjegyzést tesz önre, ami természetesen bosszantani fogja, de ne hagyja magát provokálni. Nem biztos, hogy minden sikerülni fog az első nekifutásra, ám ha ön elég elszánt, akkor a siker garantált.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: